Wave Camp 2013

Již 5. ročník tohoto vlnového soustředění se uskuteční v termínu od 19. 10. do 3. 11. 2013 na letišti  Krnov. Naši piloti se vždy účastnili toho campu v hojném počtu a i letos tomu nebude jinak. Pokud by Vás zaujala možnost vyzkoušet tak trochu jiné plachtění, bude pro Vás na letišti v Krnově k dispozici i naše technika. Konkrétně PW6, když už konečně máme ten tranďák 🙂 a také ASW19. Metodicko – instruktorsky bude naše stroje zastřešovat Dana Nováková popř. Ivan.  Takže jestli se do Krnova chystáte, dejte vědět (formou komentáře k tomuto příspěvku), kdy tam budete a na čem chcete letět, ať se nějak prostřídáme. 

David Londa

13 komentářů u „Wave Camp 2013

  1. Ahoj, pojedu do Krnova od 19.10 do 3.11. Odvezu tam devatenáctku,na které bych tak 3x-4x chtěla letět. Pak bych jí zase přivezla. Jinak by bylo super,kdyby na ní chtěl letět ještě někdo další,aby nebyla zbytečně na zemi;) Linda V.

  2. Ahoj, já se chystám do Krtkova o víkendu 19. – 20.10. s odjezdem v pátek 18.10. někdy odpoledne. Nabízím odtažení PWu.

  3. Ahoj, plánuju vyrazit do Krtkova v termínu cca 23.-28.10. (středa-pondělí). Budu se samozřejmě rozhodovat dle počasí. Pokud by byla možnost, letěl bych rád jednou, na zlatou vejšku…

  4. Podzimní vlna v Krnově zahájena s Bárou nácvikem stoupání na rotorech a vyhledáváním stoupavých polí.

    http://www.cpska.cz/public/index3.php?lpg=zobraz_let&let_id=60680

    Příjemná bavlnka s převážně jižním prouděním byla dobře čitelná s rotory, fénovým okem a čočkovitými mraky.
    Síla a směr větru se během dne často měnily a přesouvaly stoupání i mraky.

    V Krnově budu s ASW-15B „Y“ létat převážně přelety. Pokud by byl zájem můžeme uskutečnit skupinové lety na jednomístných strojích, nebo tréningové lety na PW6 po dohodě s Danou a Ivanem.

    mareshkin

  5. Ahoj,
    abych se přiznal čekal jsem větší zájem, no moje chyba. Jestli to zůstane v takto nízkém zájmu, nevyplatí se tam PW nechávat celých 14 dní. Takže jetli se nikdo další nepřihlásí, řekněme do středy, tak ho v neděli 20.10. zase přitáhnu zpět. Uvažuju jestli má cenu se tam s tranďákem vůbec potácet, no uvidíme. Hlaste se, domluvíme se.
    D.

    1. Ahoj, je rozhodnuto! Zítra odpoledne vyrážíme i s PW směr Krnov ve složení Tukan, Michal Ších, German a já. Počasí vypadá slibně, tak uvidíme.
      Dejte vědět, jestli se někdo ještě plánujete v Krnově svést, jinak bysme PW vzali v neděli zpátky.

      D.

      1. Ahoj, ze zdravotních důvodů nakonec do Krtkova nejeli ani Tukan ani Germa, ale zbytek Boleslavského teamu létal celý víkend. V sobotu Ondra jen tak cvičně, Linda první sólo a já vývoz na PW s Bobrem. V neděli měl na PW s Danou vývoz Michal, Ondra pokus o přelet 500km a já na ASW19 pokus o převýšení 3000m. Nakonec mi 5011m QNH o 67 m na zlaté převýšení nestačilo. Tak snad příště. Jelikož je výhled na vlnění optimistický, nechali jsme naše PW v Krnově do příštího víkendu. Ve středu se tam chystá Vojta Hájek a snad i Tukan. Jsem domluvený s Ondrou, že by pak v pondělí večer PW přitáhl zpět do MB.
        Aktuálním dění na Wave campu můžete sledovat na: wavecamp.cz
        a výsledky pochopiteně na: cpska.cz

        D.

  6. Ahoj! Rád bych se taky přidal na vlnu, ale, bohužel, jen svezeni – jsem zatím jenom žák.

  7. Ahoj, musím napsat, že vlna byla v neděli super svezení. Akorát jsem podcenil obuv do éra a to mi trochu zkazilo celý let.

  8. cau Boleslav!
    Vasi juniori u nas dosahli na diamantove prevyseni (BB Ancus, AH Linda), zlate prevyseni (BW Hijack). spousta dalsich lidi ulitla prvni petikila, sestikila a nalitala spoustu hodin, pristi rok koukejte prijet s bombarderem a obsadit jej na cele dva tydny! 🙂 http://www.wavecamp.cz cau Bobr LKKR

Komentáře nejsou povoleny.